Rocco Ostermann werkt mee aan de Blue Lake Proms. Foto: PR
Rocco Ostermann werkt mee aan de Blue Lake Proms. Foto: PR

Blue Lake Proms op 18 en 19 februari

DINXPERLO - Fanfareorkest Psalm 150 houdt op zaterdag 18 en zondag 19 februari de Blue Lake Proms. Twee concerten in samenwerking met Koor Vision, Lady Virea en Rocco Ostermann. Speciaal hiervoor wordt de grote hal van sportcentrum Het Blauwe Meer omgebouwd tot concertzaal met professioneel licht en geluid. Kaarten (à 12,50 euro) zijn te bestellen op www.psalm150.nl of vanaf vrijdag 20 januari te koop bij de servicebalie van Jumbo Arentz of de Volksbank in Süderwick. Het concert op zaterdag begint om 20.00 uur en het concert op zondag om 16.00 uur.

Rocco en Psalm 150
In december 2015 werkten Rocco en Psalm 150 al samen in het succesvolle 'Starlight'- concert met Podium Dinxperlo. Na het concert en de positieve reacties bleven het orkest en Rocco het gevoel houden dat er nog meer uit samenwerking te halen viel, en daarom werd dit keer gekozen voor twee concerten waarbij de zanger en de fanfare nog meer nummers samen ten gehore zullen brengen. Samen spelen ze onder andere 'Hallelujah' van Leonard Cohen en 'Laat me' van Ramses Shaffy.

Psalm 150 en Koor Vision
Voor Blue Lake Proms heeft Psalm 150 Koor Vision benaderd om de samenwerking aan te gaan. Vision is een dynamisch koor met een Paul Gregoor als gedreven en enthousiaste dirigent. Bijzonder is dat het koor meer dan veertig Duitse én Nederlandse leden heeft. Het koor zingt bekende maar ook niet-alledaagse (pop)songs. Twee van de vele nummers die zij (samen met Psalm 150) uitvoeren zijn 'Innuendo' van Queen en 'Signed, sealed, delivered' van Stevie Wonder.

Lady Virea
Dit jaar heeft Psalm 150 nog een bijzondere gast uitgenodigd: DJ Lady Virea. Opnieuw een talent van Dinxperlose bodem. Virea Houthuijzen is opgegroeid in Dinxperlo en studeert aan de DJ-school. Met Psalm 150 gaat zij een verrassende samenwerking aan in het nummer 'He's a Pirate' uit de film 'Pirates of the Caribbean' waarin fanfaremuziek en electrohouse uit de DJ-booth elkaar ontmoeten.
Natuurlijk wil het oog wat, dus naast het professionele licht en beelden op twee grote beamerschermen zullen dansparen van Dansstudio Vieberink tijdens enkele nummers dansend het geheel opluisteren.

Meer berichten