Kitty, Tamara, Suzan en Willy toosten op het jubileum van Lingerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel
Kitty, Tamara, Suzan en Willy toosten op het jubileum van Lingerlo. Foto: Frank Vinkenvleugel

Tien jaar Lingerlo en dat betekent: feest

Leuke acties voor de klanten

Door Waltraud Wensink

DINXPERLO - Tien jaar geleden begon Willy Ruesen met haar lingerie-speciaalzaak 'Lingerlo' aan de Kerkstraat in Dinxperlo en inmiddels zit ze alweer een jaar in een fijn en ruim pand aan de Hogestraat in Dinxperlo. Inmiddels weten steeds meer klanten de weg naar Lingerlo te vinden. In het weekeind van 29 en 30 september wordt er aandacht besteed aan het tienjarig bestaan van Lingerlo.

Willy Ruesen is blij met haar pand aan de Hogestraat."Voorheen aan de Kerkstraat was het met name op de vrijdagen wel eens lastig om 'gezien' te worden. Veel mensen viel het niet eens op dat er in Dinxperlo een lingeriezaak was. Wat dat betreft mag ik wel van een grote vooruitgang spreken. Ook het pand zelf is ruimer en overzichtelijker wat natuurlijk erg prettig is. Ik ben best tevreden en heb wat dit pand betreft eigenlijk geen wensen op dit moment. Ik ben bijna iedere dag wel in de winkel behalve op maandag dan heb ik een vrije dag. En ik doe het natuurlijk niet alleen. Ik mag rekenen op Tamara, Kitty en Suzan die hier ook werken. We doen het hier eigenlijk samen", aldus Willy.

Alles op de huid
Bij Lingerlo kan je eigenlijk voor alles 'op de huid' terecht. Denk hierbij aan mooie lingerie, prettig ondergoed, zwemkleding, panty's, sokken, badjassen, pyjama's enzovoorts. "Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of we hebben het wel. Als we het niet hebben kunnen we het vaak wel bestellen. We hebben zowel heren- als damesondermode en ook grote maten tot maat 54. Wat service betreft kunnen we eigenlijk best veel", zegt Willy. "Wat erg prettig is, is dat we ook voor de dames met een borstprothese ondermode hebben. Voorheen moest je hiervoor vaak buiten de woonplaats naar een speciaalzaak, maar wij kunnen het ook leveren. Dat is een service die we ook vanuit Lingerlo leveren."

Ook mannen vinden steeds meer hun weg naar Lingerlo. Er is ook ruime keus in ondermode voor mannen. "En of je nu met of zonder gulp wilt, er is voor iedereen wel een exemplaar dat prettig zit", zegt Willy.

Discreet en eerlijk
Zowel Willy als haar personeel hebben eerlijkheid en discretie hoog in het vaandel staan. "Sommige mensen moeten even over een drempel heen om ondermode te passen. Sommigen durven hun paskamertje niet uit of beginnen zich te verontschuldigen voor een bobbeltje hier of een vlekje daar, terwijl wij juist als dat gewenst wordt helpen, waarbij we puur en alleen op de pasvorm letten en op het comfort. Wij letten niet op tekortkomingen of mankementen. Het zou vervelend zijn als je iets koopt dat knelt of net niet goed ondersteunt. Wij geven dan graag advies zonder dat men zich ongemakkelijk hoeft te voelen bij het passen. Als iets niet staat zeggen wij het ook en proberen dan met een goed alternatief te komen zodat je als tevreden klant weer vertrekt. Ondermode is erg belangrijk en moet gewoon goed zitten. Je kunt nog zo'n prachtig jurkje dragen, maar als je ondergoed niet in orde is zal het nooit af zijn. Ook al zie je het niet, het is wel een belangrijk aspect. Vaak adviseren we ook om een mooi jurkje even mee te nemen zodat je het samen met de gekozen ondermode kan passen, dan zie je gelijk hoe het zit. Natuurlijk kan de ondermode daarnaast ook nog een andere functie hebben en zorgen dat je er aantrekkelijk en zelfverzekerd uitziet", aldus Willy.

Bubbels en leuke actie
"Tijdens ons jubileumweekeinde beginnen we in onze winkel gelijk met bubbels en een borrel. Als je lang genoeg blijft en drinkt, vindt je alles mooi", zegt Willy lachend. "Maar het gaat juist om het feestelijke tintje, vandaar een drankje bij binnenkomst. Voor de mensen die niet gelijk aan de alcohol willen is er natuurlijk ook wel een sapje. Daarnaast zijn er verlotingen, en goodiebags bij speciale merken. Als je als klant voor 100 euro koopt, krijg je een cadeaubon van 25 euro. "We nodigen hierbij ook iedereen uit om tijdens het jubileumweekend op vrijdag 29 september en zaterdag 30 september aan te komen in onze winkel. Iedereen is meer dan welkom!"
Lingerlo is te vinden aan de Hogestraat 27 in Dinxperlo.


www.lingerlo.nl

Meer berichten