Programma en campagne in de PP-meedenkavond

AALTEN/DINXPERLO - De Progressieve Partij wil graag weten van de bevolking wat er voorrang moet hebben in de politieke programma's en hoe de campagne moet worden ingericht. Daarom staan bij de PP de maandelijkse meedenkavond programma en campagne centraal. Gewoon weer bij Schiller in de voorkamer. Donderdag 12 oktober om 20.00 uur.

Soms lijkt het wel alsof veel mensen vinden dat de megatrends in de maatschappij de gemeente Aalten voorbijgaan. Terwijl dat maar schijn is. Ook in Aalten zijn de veranderingen hard gegaan. Hoe past het programma van de Progressieve Partij daarin? Kunnen we voorop blijven lopen of halen de trends ons in?
De Progressieve Partij is al vele jaren zeer actief op het net en de sociale media. Maar is dat genoeg en hoe willen mensen geïnformeerd worden: gedegen of vluchtig? Gedetailleerd of met kreten, plaatjes, foto's en vlogs? Meedenken over programma en campagne kan op donderdag 12 oktober, 20.00 uur café-rest Schiller, Prinsenstraat 4, Aalten. Toegang en koffie gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten