Gregor Hilden bij Café Sessions bij Old Dutch

Gregor Hilden. Foto: Manfred Pollert
Gregor Hilden. Foto: Manfred Pollert

DINXPERLO- op zaterdag 28 oktober is de Duitse bluesgitarist Gregor Hilden uit Munster te gast tijdens de Café Sessions van Old Dutch in Dinxperlo. Als speciale gast zal ook Jeremy Aussems vanThe Detonics aanwezig zijn.

De Duitse bluesman en songwriter Gregor Hilden is een van de betere gitaristen die de blues maakt tot wat het is. Een grote gitarist die ondersteund wordt door hoog gekwalificeerde Duitse en Amerikaanse musici. Hij is in het bezit van een grote collectie geweldige gitaren. Zijn muziek wordt gekarakteriseerd door een mengsel van Blues, groovy Jazz en Soul, hij is een zeer nauwkeurige speler. Ontelbare optredens en meer dan tien CD's en live DVD' s heeft hij op zijn naam staan en hij geniet internationale bekendheid.

Hij toerde met zijn Bluesband met diverse internationale gasten zoals Alvin Youngblood, Ron Williams, Red Halloway, Boo Boo Davis, Snowy White, Gene Connor, Ron Williams en vele anderen. Ook stond hij in voorprogramma's van Joe Jackson, Rory Gallagher, Jerry Lee Lewis en Chuck Berry. Hij speelt met gevoel en wil graag zijn eigen ding doen op zijn gitaar. Zijn uitdaging is om de luisteraar mee te nemen in zijn muzikale beleving. Zelf vond hij ooit zijn grote passie voor Blues tijdens het luisteren naar cassettebandjes toen hij nog jong was. Hij was er zo door gefascineerd dat hij het zelf ook is gaan spelen.

Wie aanwezig wil zijn bij het unieke optreden van Gregor Hilden en zijn muzikale gast Jeremy Aussems moet er snel bij zijn. Er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar voor deze avond bij Old Dutch. In de voorverkoop kosten de kaarten 10,- euro en aan de avondkassa 12,50 euro. Het concert begint om 21.00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten