Vanuit de lucht is pas goed te zien hoe enorm groot het terrein van Westerveld en Nederlof is. Foto: PR
Vanuit de lucht is pas goed te zien hoe enorm groot het terrein van Westerveld en Nederlof is. Foto: PR

Open dag Westerveld & Nederlof

BREEDENBROEK - Op de website van Westerveld & Nederlof worden de dagen, minuten en seconden afgeteld. Nog enkele weken en dan bestaat het bedrijf 75 jaar. "Ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan openen we de deuren van ons familiebedrijf. Op zaterdag 4 november tussen 9.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met het eigentijdse bedrijf", aldus Mark Nederlof, een van de drie directeuren.

"Door de jaren heen hebben we tal van professionals in de bouwwereld voorzien van adviezen en hoogstaand timmerwerk", aldus Mark. "Samen met Weneko Kunststoffen behoren we tot een van de grootste producenten van houten kozijnen, kunststof kozijnen en prefab wanden in Nederland. Hiervoor hebben we productiehallen ingericht met een oppervlakte van 18.000 m2. Onlangs hebben we uitgebreid met een hal van 1000 m2 voor het geautomatiseerde productieproces van onze producten, waaronder de robotisering van steenstrippen en het monteren van kunststof kozijnen."

Win een rondvlucht
"Wie zaterdag 4 november naar de open dag komt, maakt kans op een rondvlucht boven de Achterhoek. Vanuit de lucht is pas echt goed te zien wat een enorm bedrijf er schuilgaat achter de gevel van Westerveld & Nederlof aan de Terborgseweg 58 in Breedenbroek", aldus Mark Nederlof.

reageer als eerste
Meer berichten