Herfstmarkt Pslam 150. Foto: PR
Herfstmarkt Pslam 150. Foto: PR (Foto: PR Psalm 150)

Herfstmarkt van Psalm 150

DINXPERLO - Op zaterdag 4 november van 16.00 tot 19.00 uur organiseert Fanfareorkest Psalm 150 voor de tweede keer een Herfstmarkt in Sportcentrum Het Blauwe meer in Dinxperlo. Bezoekers kunnen heerlijk rondstruinen tussen de stapels tweedehands boeken en kinderspeelgoed, genietend van een hapje en een drankje en de muzikale klanken van de twee jeugdorkesten van de vereniging.

De leden van Psalm 150 zamelden het afgelopen jaar duizenden boeken in. O.a. thrillers, romans, encyclopedieën, naslagwerken en strip- en studieboeken: alles ligt op 4 november keurig gesorteerd per categorie klaar voor de bezoekers van de markt. Ook kinderspeelgoed is op de markt in alle soorten en maten te koop.

Daarnaast zijn er verschillende stands met leuke hebbedingen en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten, waaronder het maken van herfstdecoraties. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er wordt een speciaal kinderprogramma georganiseerd, waarbij het uitproberen van verschillende muziekinstrumenten natuurlijk niet mag ontbreken.

Bij het entreebewijs (€1,- volwassenen en kinderen gratis) ontvangt men een lootje waarmee men kans maakt op mooie prijzen, die ter beschikking worden gesteld door Dinxperlose ondernemers.

reageer als eerste
Meer berichten