De gerenoveerde zaal bij camping Goorzicht. Foto: PR
De gerenoveerde zaal bij camping Goorzicht. Foto: PR

Voor feesten en partijen naar camping Goorzicht

DALE - Iets te vieren? Op zoek naar een mooie en verrassende locatie? Camping Goorzicht beschikt over zalen die ruimte bieden aan gezelschappen van circa 40 tot 135 personen.

Door Karin Stronks

De grote zaal is pas gerenoveerd en heeft een moderne frisse look gekregen. Deze zaal is ideaal voor vrienden- en familiefeesten en kinderpartijtjes. Gasten kunnen binnen vertoeven maar ook van de terrassen buiten gebruik maken. Ook kan een feest gecombineerd worden met leuke activiteiten zoals jeu de boule, wandel- en fietstochten maken of klootschieten. De jonge gasten kunnen zich vermaken op de kindvriendelijke speeltoestellen en 's zomers in het zwembad.

De kleine zaal heeft een huiselijk karakter, in deze ruimte kunnen kleinere gezelschappen een jubileum, buurt- of ander feestje vieren. Een hapje en drankje kan geheel naar de wens van de gast worden verzorgd, van een heerlijk buffet of diner tot een patatje met iets lekkers erbij. Ook hierbij geldt dat naar buiten kan worden uitgeweken.

Voor informatie over arrangementen, kinderfeestjes of blijven slapen na een feest kan men bellen met camping Goorzicht: 0543-461339. Een mailtje sturen kan ook: info@goorzicht.nl Trudy te Dorsthorst en Ester Lammers kunnen alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Meer berichten