Het echtpaar Wienholts, cliënten van de thuiszorg van Careaz, bekijken de attentie. Foto: PR
Het echtpaar Wienholts, cliënten van de thuiszorg van Careaz, bekijken de attentie. Foto: PR

Welverdiende attentie voor mantelzorgers

DINXPERLO - 10 november is de dag van de mantelzorg. Een dag die zorgorganisatie Careaz niet ongemerkt voorbij liet gaan. Omdat Careaz samen met mantelzorgers van de cliënten in de thuiszorg en in de woonzorglocaties zorgen voor liefdevolle zorg voor ouderen, wilde Careaz hen oprecht bedanken. Niet alleen in woorden, maar ook met een welverdiende, lekkere verrassing.

Deze tekst stond op het kaartje bij de attentie: 'Alstublieft, een dankjewel voor u als mantelzorger(s)! Liefdevolle zorg voor ouderen, medewerkers van Careaz zetten zich daar dagelijks voor in. Naast medische zorg, hebben ze oog voor wat iemand een fijne dag bezorgt. Hierbij is de persoonlijke en unieke aandacht van familie, vrienden of buren onmisbaar. Uw arm om iemand heen, uw luisterend oor, het samen eten, een wandeling maken of spelletje doen, maken echt het verschil in het levensgeluk van degene waarvan het lichaam of brein niet meer doet wat het ooit kon. Voor uw bijdrage aan die liefdevolle zorg bedanken wij u op deze dag van de mantelzorg heel hartelijk met deze smakelijke attentie om zo ook u een welverdiend geluksmomentje te bezorgen!"

Woongroep 't Gielink van Careaz Dr. Jenny pakte de overhandiging van de traktatie letterlijk en figuurlijk creatief aan. Medewerkers organiseerden een bloemschikworkshop voor cliënten en hun mantelzorgers. Een mooie manier om met elkaar stil te staan bij samen zorgen voor levensgeluk.

Meer berichten