Spectaculaire uitvoering 'Let it roll' van CGV Aktief

IJZERLO - Afgelopen zaterdag stroomde ’t Dorpshuus in IJzerlo weer vol voor de tweejaarlijkse uitvoering van gymvereniging CGV Aktief. Binnen het thema ‘Let it roll’ heeft de leiding voor alle groepen mooie en spectaculaire acts bedacht.

Na een energieke opmars waarin alle leden hun danskunsten lieten zien, was het aan de kleuters om de avond echt te openen. Met een rugtas vol ballen kwamen zij aan op ‘station IJzerlo’, waar ze omhoogklommen en al rollend of springend van een helling weer naar beneden gingen. Daarna was de vloer voor een stel rock ’n rollende meiden van 7 tot 12 jaar die een spetterende dansshow gaven. De jongens van de gym lieten vervolgens hun kunsten zien aan de ringen en op de airjumpbaan rolden ze de zaal door. Een stel gezellige meiden van 13 tot 16 jaar lieten daarna een stoere dans zien in rock ’n roll-stijl. Een totaal andere act werd daarna getoond aan het publiek. De jongens van de survival-groep liet een veelzijdige act zien met klimmen, vechten en vooral veel schik maken. Als laatste item voor de pauze werd er een sprongdemo gepresenteerd. Meiden uit diverse groepen vanaf groep 5 sprongen op allerlei manieren met minitramp over de kast en pegasus.

Na de pauze werd er door de grote acro-groep een prachtige show neergezet, waarin knappe acrobatische kunsten en mooi samenspel werden getoond. De brug en de balk werden hierna opgebouwd in de zaal en de meiden van groep 3 en 4 lieten zien wat zij al durfden. De meiden van groep 7 tot en met de tweede klas van het voortgezet onderwijs lieten daarna zien wat er op deze toestellen gedaan kan worden. De meisjes van groep 5 en 6 maakten er vervolgens nog een zomerse act van met sierlijke rokjes waardoor het er allemaal nog net iets fleuriger uit zag. De selectie sloot de balk-brug-show af met een act waarin het publiek kon zien dat het in IJzerlo barst van de talenten. Tot slot van deze spectaculaire show liet ‘The Beginning’ een mooie dans zien met verschillende muziekstijlen.

Meer berichten