Ouders & Co met gewichtsconsulente

DINXPERLO - Op donderdag 16 november is gewichtsconsulente Renate Grevers te gast bij Ouders & Co in de Bibliotheek Dinxperlo.

Zij zal vertellen over een praktische en eenvoudige gezonde leefstijl voor kinderen. Een gezonde leefstijl kan voor een kind heel eenvoudig en praktisch zijn. Renate Grevers-Kremer, BGN-gewichtsconsulent, zal tijdens Ouders & Co ingaan op de basisprincipes van een gezonde maaltijd (brood- en warme maaltijd en alternatieven), maar ook tussendoortjes komen aan bod. Daarnaast vertelt zij meer over zoetstoffen en snelle suikers en wat dit met het energieniveau, de darmen en het gewicht van een kind kan doen. Ook geeft zij tips hoe ouders hun kinderen (nieuwe) dingen kunnen leren eten. Aan het eind van de lezing is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Dit programma van Ouders & Co wordt gehouden in de Bibliotheek Dinxperlo, Nieuwstraat 46, op 16 november van 10.00 tot 11.30 uur. Deelname is gratis.

Ouders & Co is een samenwerking tussen Yunio, CJG, Figulus Welzijn de Bibliotheek Achterhoekse Poort. Ouders & Co is de ontmoetingsplek voor ouders met kinderen in de leeftijd tot vier jaar in Dinxperlo. Men kan terecht bij Ouders & Co voor het contact en het delen van ervaringen met andere ouders. Elke bijeenkomst heeft een onderwerp dat past bij ouders en kind.

Meer berichten