Lezing over Moermandieet en meer

GENDRINGEN - Ervaringsdeskundige wat betreft kanker Anja Boon geeft een lezing in de bibliotheek Gendringen op woensdag 22 november, waarbij zij onder meer vertelt over het Moermandieet en de Moermanvereniging (MMV).

Anja Boon legt uit wat het Moermandieet en de bijbehorende therapie inhoudt. Het Moermandieet is een, voor haar, inmiddels bewezen superdieet, dat zowel preventief als genezend kan werken bij kanker. Anja neemt de bezoekers mee naar het leven en werk van dr. Moerman en de toepassing van het dieet in het dagelijks leven. Het dieet is een volledig dieet, wat wil zeggen dat het alle benodigde voedingsstoffen bevat. Het voldoet aan de schijf van vijf en aan moderne aanbevelingen om zo vers en onbewerkt mogelijk te eten. Ook voedseltrends en nieuw gevonden voedingsmiddelen met een kanker werende werking komen aan bod.

Verder vertelt ze over de MMV, een actieve vereniging die veel aandacht besteedt aan de relatie voeding en gezondheid. Wat kun je doen om kanker, maar ook andere chronische ziekten te voorkomen en/of te genezen? wat zijn de laatste medische ontwikkelingen hierin? Hoe wordt daar regulier en alternatief over gedacht? Allemaal aandachtsgebieden van de MMV. Naast het Moermandieet kent de MMV een eetpatroon met soepelere regels, de Natuurrijke Keuken, bedoeld voor mensen die gezonder willen eten en ziekten voorkomen.

De lezing in de Bibliotheek Gendringen, Bringenborg 5 wordt gehouden op woensdag 22 november van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is verplicht en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of in de Bibliotheek. Er is ruimte voor tien deelnemers. Kosten bedragen 5,00 euro voor leden, niet leden betalen 7,50 euro.

Meer berichten