De vrijwilligers van de kerstactie: "'t Geet niet um ons'.
De vrijwilligers van de kerstactie: "'t Geet niet um ons'.

Kerstactie voor mensen met een krappe beurs

DINXPERLO - Net al vorig jaar zijn drie dames bezig met het organiseren van een kerstactie voor mensen die minder te besteden hebben en graag in aanmerking willen komen voor een leuk kerstpakket.

Daarom wordt aan iedereen die levensmiddelen, verzorgingsartikelen kunnen missen gevraagd of er wellicht nog dingen in de kast of kelder staan die een ander nog kan gebruiken. Uiteraard met een geldige houdbaarheidsdatum. Deze spullen mogen worden gebracht naar Monica Jansen, Lage Heurnseweg 11a in De Heurne of Brigitte Rougoor, Hagtweg 10 in Aalten (Boesveld) of Roelfien Maatkamp Veensgracht 10 in Dinxperlo. De dames kunnen de artikelen eventueel ook ophalen.

Mensen die in aanmerking willen komen voor een kerstpakket kunnen contact opnemen met één van de drie dames, hetzij via Facebook messenger (persoonlijk bericht, pb) of via email, alle aanvragen worden in vertrouwen behandeld. De organisatie van deze kerstactie is in handen van Monica Jansen: monicajansenrougoor@gmail.com Brigitte Rougoor: hj.rougoorjr@hetnet.nl en Roelfien Maatkamp: r.maatkamp@live.nl

reageer als eerste
Meer berichten