Mantelzorgcafé in Dinxperlo

DINXPERLO - Op donderdagmiddag 14 december is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten bij restaurant ’t Welink (voorheen De Sander), Aaltenseweg 73 in Dinxperlo van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen dit maar al te goed.

Mantelzorgcafé
Mantelzorgers zijn daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé, georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. Het mantelzorgcafé is dé plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De mantelzorgconsulent is gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan eventuele vragen beantwoorden.

Informatie
Men kan alle gegevens over deze bijeenkomsten ook vinden op www.vithulpbijmantelzorg.nl Opgave voor het mantelzorgcafé is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie of thee krijgen bezoekers aangeboden. Meer weten? Bel 0544-82 00 00 of mail naar info@vithulpbijmantelzorg.nl

Meer berichten