Blue Lake Scrooge: een concert met een kerstverhaal voor jong en oud!

Op weg naar Blue Lake Scrooge

DINXPERLO - Op 23 december om 16.00 uur verzorgen het B- en C-orkest van Fanfare Psalm 150 'Blue Lake Scrooge' in Sportcentrum Het Blauwe Meer. Tijdens dit concert, dat ongeveer tot 17.15 uur zal duren, wordt 'A Christmas Carol' van Charles Dickens op een moderne en muzikale manier uitgevoerd.

Het verhaal gaat over Scrooge; een oude en verbitterde vrek die niks geeft om anderen. Hij krijgt op Kerstavond bezoek van drie geesten die hem confronteren met zijn kille gedrag. Kunnen zij ervoor zorgen dat Scrooge verandert?
Het verhaal wordt tijdens dit middagconcert gespeeld door enkele toneelspelers van toneelvereniging SIOS.
De hoofdrol is voor het B-orkest: zij verbinden de verschillende delen van het verhaal met bijpassende en bekende (kerst)muziek zoals 'This is what it feels like' van Armin van Buren, 'Driving home for Christmas' van Cris Rhea en 'Believe' uit de Polar Expres. Verschillende nummers worden ondersteund door een band en zang door zangleerlingen van Sandra van Reys. Het concert is geschikt voor jong en oud!

De entree bedraagt 5 euro en kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Wie ook een kaart voor het avondconcert 'Blue Lake Christmas' door het A-orkest heeft, ontvangt op dit middagconcert 2,50 euro korting. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.


Meer berichten