Dynamictennis: sport voor iedereen. Foto: PR
Dynamictennis: sport voor iedereen. Foto: PR

Dynamictennis nieuwjaarstoernooi

DINXPERLO - Op 14 januari houdt de dynamictennis-afdelingen van SSS Irene Lintelo en Represta samen met de Dynamictennisbond voor de derde keer het meest gewaardeerde dynamictennis toernooi van Nederland in de Eurohal te Dinxperlo.

Door de handen ineen te slaan hebben de verenigingen SSS Irene en Represta dit toernooi 2 jaar geleden naar Dinxperlo gehaald. Het is een mastertoernooi waarbij punten gehaald kunnen worden voor de rankinglijst (sterktelijst). Veel topspelers van Nederland doen hieraan mee. De toegang is gratis, er wordt van 9.30 tot 17.00 uur gespeeld.

Dynamictennis is een aantrekkelijke racketsport voor jong en oud, voor dames en heren, die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een dynamische sport. Wie een beetje balgevoel heeft kan snel in het spel meekomen. Door de lichte materialen zijn blessures een uitzondering. Deze sport is een uitdaging door de combinatie van techniek en tactiek die ze vraagt. Dynamictennis is geen powergame: mannen en vrouwen kunnen er even sterk in zijn. Wie eenmaal door dynamictennis wordt gegrepen, kan er jarenlang plezier aan beleven, ook op latere leeftijd.

reageer als eerste
Meer berichten