Roy 'R'acing. Foto: Need4Speed Fotografie
Roy 'R'acing. Foto: Need4Speed Fotografie

Feestavond Roy 'R'acing

DINXPERLO - Roy Ruesen, of voor velen Roy 'R'acing, organiseert weer een feestavond waarop hij zijn budget voor komend raceseizoen rond hoopt te krijgen. De avond is op zaterdag 27 januari van 20.00 tot 01.00 uur bij Wooncafé Lef in Dinxperlo. De entree is vrij.

2017 was een prima jaar voor Roy 'R'acing, met de promotie naar de snelste klasse en met het aanscherpen van zijn persoonlijk record op Assen met ruim een seconde. Door constant te rijden en alle races uit te rijden haalde Roy uiteindelijk een vierde plaats in de RS600 F1 klasse.

Roy Ruesen: "Voor komend seizoen staat vooral nog sneller worden op de agenda, want het gat tot races winnen is nog zo'n drie tot vier seconden per ronde. Dit lijkt niet veel misschien, maar de stapjes worden steeds kleiner om tijd te winnen en gaat daarom ook steeds moeilijker, maar er zit nog steeds een stijgende lijn in. Komend jaar hebben we een paar nieuwe circuits op de kalender staan waaronder Croix en Ternois (links onder België net in Frankrijk) en de Lausitzring, iets boven Dresden. Dus de reiskosten voor komend jaar zullen weer wat stijgen en om het budget rond te krijgen gaan we natuurlijk weer een feestavond organiseren. Een avond voor iedereen, motorsportfans, sponsoren, vrienden, familie maar ook iedereen die gewoon zin in een gezellige avond en niets met motoren heeft. Zoals elk jaar is de entree gratis en DJ Dutch (nr. 6 bij de Party Awards) komt de muzikale sfeer brengen."
Ook zullen er weer beelden van de afgelopen races op het grote scherm te zien zijn, de motor krijgt een nieuw ontwerp. Die motor zal op de feestavond voor het eerst te zien zijn, en iedereen die Roy 'R'acing financieel steunt, zal zijn naam terugvinden op de motor.

reageer als eerste
Meer berichten