Week van zorg en welzijn: kijken bij Estinea

DINXPERLO/AALTEN - Iedereen met hart voor de zorg, die als professional of als vrijwilliger mensen met een beperking wil ondersteunen en bijdragen aan hun levensgeluk, is welkom op zaterdag 17 maart van 13.00 tot 16.00 uur. Dan is de open dag van Estinea's woon-, logeer- en werk- en activiteitenlocaties in de gemeente Aalten. Dat is een mooie manier om sfeer te proeven en kennis te maken met cliënten en medewerkers.

Estinea opent haar deuren op zaterdag 17 maart in Aalten en Dinxperlo. Open zijn: Polstraat 2 (Aalten), werk & activiteitenlocatie; Slaadreef 13-15 (Aalten), woonlocatie; Slaadreef 17-19 (Aalten), woonlocatie; Slaadreef 33 (Aalten), woonlocatie; Slaadreef 37-39 (Aalten), woonlocatie; Slaadreef 41 (Aalten), werk & activiteitenlocatie & logeren; Weversstraat 2-5 (Dinxperlo), woonlocatie.

Estinea laat graag zien hoe zij mensen met een beperking ondersteunt zodat ze volop meedoen in gemeente Aalten. Estinea geeft medewerkers en vrijwilligers daarbij de kans om zichzelf continu te blijven ontwikkelen om zo altijd de beste ondersteuning en zorg te kunnen blijven bieden.

Meer berichten