PP voert volop campagne in de PP-pop-up-store

DINXPERLO - In de speciale verkiezingswinkel, de PP-pop-up-store, aan de Terborgseweg 10 te Dinxperlo is een uitgebreid programma te zien. In elk geval is deze week de tentoonstelling van historisch fotomateriaal van Dinxperlo nog te zien.

Op woensdag 14 maart om 19.30 uur komt Agnes te Molder (ZOB, Zorg om Boer en tuinder) het Netwerk Boerenkans toelichten. Dit programma kan uitkomst bieden aan boeren die getroffen zijn door overheidsmaatregelen, marktsituatie of pech. Hieraan voorafgaand biedt Jilt Sietsma van de werkgroep BIETA (Burgerinitiatief Energie Transitie Aalten) een overzicht van de duurzaamheidsinspanningen van de politieke partijen aanbieden.

Op donderdag 15 maart om 19.00 uur komen enkele statushouders en hun taalmaatjes met het publiek praten over het leren van de Nederlandse taal en inburgeren.

Op zaterdag 17 maart om 16.00 uur is de prijsuitreiking van de etalagewedstrijd met als hoofdprijs een ritje op de trike door het dorp. Verder is er nog de hele week 'Teken je toekomst' voor basisschoolkinderen.

Op maandag 19 maart om 17.30 uur gaat de PP in gesprek met Hans Martijn Ostendorp over de fusie tussen groen en blauw en over zijn ervaringen bij de Graafschap.

Toegang en koffie gratis.

Meer berichten