Theo Bussink en Gerrie te Beest. Hans Wossink was niet aanwezig. Foto: Frank Vinkenvleugel
Theo Bussink en Gerrie te Beest. Hans Wossink was niet aanwezig. Foto: Frank Vinkenvleugel

Drie jubilarissen bij VVNF

DINXPERLO - DE VVNF telt drie jubilerende bestuursleden. Hans Wossink en Gerrie te Beest zijn dit jaar 25 jaar bestuurslid en Theo Bussink 40 jaar.

Hans Wossink zit in de middag-commissie. Dat is de commissie die alles op het Prins Clausplein regelt op Koningsdag. Daarnaast is hij de enige in het bestuur die in het bezit is van een tractor met platte wagen. Zijn inzet hiermee komt VVNF natuurlijk goed van pas. Gerrie te Beest is samen met Theo Bussink voorzitter van de tentcommissie. Gerrie regelt daarin onder andere de aansturing van het barpersoneel en de bestelling van drank.
Theo Bussink is de technische man. Alles wat met elektra te maken heeft is bij hem ondergebracht. Ook de aansturing van de tentopbouw ligt bij hem. Theo heeft aangegeven dit jaar te stoppen als bestuurslid. Dat vindt VVNF natuurlijk jammer, maar er is een goede opvolger. Dat is zijn zoon Marcel.

Op de Culturele avond, afgelopen zaterdag in het Kulturhus, zijn Gerrie en Theo in het zonnetje gezet. Naast een attentie van VVNF hebben ze van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen een oorkonde, bronzen legpenning en een speldje ontvangen. Hans Wossink kon helaas niet aanwezig zijn. Hij krijgt de attentie en de versierselen op een later tijdstip.

Meer berichten