DZSV 35+ 2. Foto: Wim Nieuwboer
DZSV 35+ 2. Foto: Wim Nieuwboer

Kampioenenbal bij DZSV

DINXPERLO - De afgelopen weekenden waren er weer verschillende kampioenen bij DZSV.

DZSV JO11-3 speelde zaterdag 2 juni bij HC '03 de bekerfinale en is door een prachtige 7 - 1 overwinning tegen SP Lochem JO11-6 winnaar geworden. En natuurlijk moest iedereen samen met de beker op de foto.
DZSV 35+ 2, dit seizoen voor 't eerst actief, was zeer succesvol met een najaars- én voorjaarskampioenschap. Dat de 'oudjes' het goed doen blijkt wel uit de resultaten: alle wedstrijden werden gewonnen tijdens de voorjaarscompetitie.
DZSV VR 3 doet niet onder voor de heren; ook zij leverden een voortreffelijke prestatie, door in hun debuutjaar ook najaars- én voorjaarskampioen te worden. Maar voor de dames was 't een spannender competitie. In de laatste wedstrijd versloegen ze concurrent SJO MEC/Bredevoort VR1 en eindigden met één punt voorsprong als eerste.
Voor DZSV JO11-4 bleef de competitie tot de laatste wedstrijd spannend. Tot nu toe alles gewonnen, maar om kampioen te worden was een gelijkspel tegen de nummer 2 Grol JO11-7 voldoende. Na een 1-0 voorsprong, maakt Grol binnen vijf minuten gelijk. Deze stand bleef op 't scorebord staan en dus was DZSV kampioen. Maar omdat Grol met een gelijk aantal punten eindigde waren ook zij kampioen en waren er twee teams die feest vierden. Na de wedstrijd, verschillende fotoshoots en natuurlijk een rondje door 't dorp met de huifkar voor de jongens van DZSV JO11-4.

Meer berichten