Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel

Tuinenbridge in De Heurne

DE HEURNE - Wie mag denken dat bridgen in Dinxperlo een saaie zaalsport is voor duffe senioren heeft het helemaal mis. Zaterdag 4 augustus sprongen bridgende 65-plussers op de fiets om op vijf verschillende locaties in De Heurne hun partijtjes te gaan spelen.

De locaties waren bij leden van de Bridgeclub Dinxperlo en door deze leden zelf voorbereid. Een hapje en een drankje waren onder deze weersomstandigheden zeer welkom. Dat het weer uitzonderlijk was sprak eigenlijk vanzelf.

De commissie - bestaande uit Lies van den Bor en Anke Visser - had haar zaakjes goed geregeld en alles liep dan ook gesmeerd. Na vele uren fietsen en bridgen werd de dag afgesloten met een salademaaltijd bij Johan en Ina Kleinhesselink op De Buitink. Heerlijk in de buitenlucht onder de bomen werd de dag afgesloten met gezellige praatje aan de lange tafels. Gezelligheid was belangrijker dan winnen.
Wie ook zin heeft in zo'n leuk uitje en om op maandagavond te gaan bridgen, kan zich aanmelden bij de secretaris, Ed Abbing, Alfred Mozerhof 7, Dinxperlo, 06-30817215 of nfmabbing@lijbrandt.nl.


Meer berichten