Nieuwe naam mogelijke fusieclub bekend: FC Dinxperlo

DINXPERLO - In de afgelopen maand konden de leden van SVD en DZSV stemmen op de nieuwe naam van de mogelijke fusieclub. Daarin is een grote voorkeur uitgesproken voor de naam FC Dinxperlo (Fusie Club Dinxperlo). Zo'n 600 stemmers verkozen deze naam boven opties als VV Dinxperlo of DFC (Dinxperlose Fusie Club).

De naam is na een zorgvuldige procedure tot stand gekomen. Iedereen werd uitgenodigd om mee te denken voor een nieuwe naam voor de nieuwe club. Vervolgens heeft een jury bestaande uit vijftien DZSV'ers en vijftien SVD'ers de lijst teruggebracht naar de vijf namen waarop iedereen via de website kon stemmen.

Nu de naam bekend is, gaan DZSV en SVD de laatste fase van de voorbereiding in. Te beginnen bij de raadsvergadering van 18 september, dan staat de mogelijke fusie op de agenda. Begin oktober kan er worden gestemd over de clubkleuren en op 2 november vindt de laatste informatiebijeenkomst plaats. Op 30 november is het woord aan de leden van beide verenigingen, zij bepalen dan of FC Dinxperlo er wel of niet gaat komen.
 

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten