Nog steeds staat er veel in bloei bij 't Meihuus. Foto: PR
Nog steeds staat er veel in bloei bij 't Meihuus. Foto: PR

Laatste open tuindag 2018 op 't Meihuus

BREEDENBROEK - Op zondag 23 september, van 11 tot 17 uur is de laatste gelegenheid in 2018 om een kijkje te nemen in de fraaie tuin 't Meihuus van Yvonne en Wim Duitshof-Knufing, Terborgseweg 19 in Breedenbroek.

Vele bezoekers en groepen hebben dit jaar al genoten van deze landschappelijke tuin met gepaste kunstobjecten. De borders hebben nog volop kleur, men ziet herfstaster, helenium, sedum, salvia, persicaria, alcea, loodkruid en de diverse floxen en rozen die in hun tweede bloei staan, met name ook de Guirlande d'Amour-boog. Langzaam verdwijnen de uitbundigste kleuren van de meeste bloeiende planten, daarvoor in de plaats is er een variatie aan vruchten, bottels en zaden en de eerste bonte herfstkleuren van de bomen .

De bloemenwei heeft zijn hoogtepunt gehad, deze is nog niet gemaaid, hierin vindt u de grote slinger border, met diverse botanische Moschata-rozen, sommigen pronken al met hun bottels.
De imkers van 't Beggelder zijn aanwezig met hun demokast en honingproducten. De entree bedraagt drie euro per persoon. Een bezoek aan 't Meihuus is goed te combineren met een bezoek aan Galerie 21, ook in Breedenbroek.


www.meihuus.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten