Kremer & Partners wijzigt haar naam in Heilbron

AALTEN - Assurantiekantoor Kremer & Partners in Aalten zal per 1 oktober 2018 haar naam wijzigingen in Heilbron. Het assurantiekantoor dat de particuliere en zakelijke markt bedient op het gebied van financiële dienstverlening, zoals verzekeringen, hypotheken en RegioBank, is al sinds 2014 een onderdeel van Heilbron Assurantiën uit Doetinchem.

Eén sterke naam: Heilbron
"We krijgen een nieuw jasje, maar ons vertrouwde team, de persoonlijke benadering én onze betrokkenheid blijven als vanouds. Ook de RegioBank dienstverlening zal ongewijzigd worden voortgezet", aldus Erik Hartjes, adviseur bij Kremer & Partners.

Lokaal geworteld
Heilbron uit Doetinchem bestaat al sinds 1932 en heeft inmiddels naam gemaakt in de hele regio. Met kantoren in het oosten en westen van het land levert de organisatie naast verzekeringen ook diensten op het gebied van hypotheken en makelaardij. Met een team van deskundige medewerkers maakt dit Heilbron een totaal 'ontzorger' op het gebied van financiën.

Ander jasje
Eigenlijk verandert er dus niet zo veel. "De meeste relaties weten dat wij al jaren onderdeel zijn van Heilbron. Hier zijn we altijd transparant in geweest. Wij zijn trots op onze nieuwe naam en blijven ons met ons vertrouwde team 100% inzetten", geeft een enthousiaste Erik Hartjes aan.

Feestelijke heropening
Op vrijdag 5 oktober is er een feestelijke heropening voor relaties en andere geïnteresseerden. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur aan de Herenstraat 25-27 in Aalten.

Meer berichten