Aanmelden voor 'Er een potje van maken'

Ouderen kunnen ook terecht bij 't Doorpshuus in IJzerlo voor 'Er een potje van maken'. Foto: PR
Ouderen kunnen ook terecht bij 't Doorpshuus in IJzerlo voor 'Er een potje van maken'. Foto: PR

Gratis diner inclusief taxi voor ouderen

DINXPERLO/AALTEN - Ouderen uit de gemeente Aalten kunnen in de maanden november, december, januari en februari gebruik maken van het dinerprogramma 'Er een potje van maken'. Een gezellige avond waar senioren leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en geheel gratis van een driegangenmenu kunnen genieten inclusief twee consumpties naar keuze. Last but not least zal een chauffeurspool er voor zorgen dat iedereen netjes wordt opgehaald en thuisgebracht.
Vier restaurants zijn verbonden aan dit project: Stegers, Herbergh d'Olde Marckt en Enjoy in Aalten en t Dorpshuus in IJzerlo. Ouderen kunnen zichzelf aanmelden maar ook het publiek en diverse instanties die met senioren te maken hebben mogen een oudere (of meer) opgeven. De organisatie roept op: "Dus zonen, dochters, neefjes, nichtjes , buurmannen en buurvrouwen van senioren, klim in de telefoon of achter je laptop en meld ze aan! Gun een oudere een mooie culinaire avond."
De organisatie hoopt op meer aanmeldingen vanuit Dinxperlo; de vorige editie kende geen enkele senior uit deze woonplaats. Momenteel staat de teller op slechts één aanmelding uit Dinxperlo.
De organisatie ligt in handen van Figulus welzijn, Zorgcombinatie Marga Klompé en Talentverbinder Richard Jongetjes. Aanmelden kan via de mail van Talentverbinder Richard Jongetjes: Richard@talentverbinder.nl tevens via Facebook: Talentverbinder-Aalten of telefonisch op 0610514101.

Meer berichten