Nu moet er gekozen worden voor de clubkleuren, dus niet voor een tenue of logo. Foto: PR
Nu moet er gekozen worden voor de clubkleuren, dus niet voor een tenue of logo. Foto: PR (Foto: )

Kiezen voor de clubkleuren van Fc Dinxperlo

DINXPERLO - Nu de naam Fc Dinxperlo bekend is en met ruime meerderheid is gekozen, staat de club voor de volgende keuze: de clubkleuren. Bij het indienen van de nieuwe clubnamen is al gevraagd welke kleurencombinaties de leden vinden passen bij de nieuwe club.

Aan creativiteit geen gebrek, en er zijn ook diverse voorstellen samen met kleurplaten en schetsen ingediend. Uit deze voorstellen zijn de drie meest voorgestelde kleurencombi's uitgelicht. Via de site volgt dan een soortgelijke stemmingsronde als met de clubnaam.
Er kan gekozen worden uit de volgende combinaties: 1. Geel-blauw-zwart, een combinatie van kleuren uit het wapen van Dinxperlo. 2. Turquoise – antraciet/zwart, waarbij de turquoise een kleur is die tussen het blauwe en groene in zit. Je kunt er naar kijken en denken is het nu blauw of groen? 3. Blauw-groen, een logische combinatie van de huidige clubkleuren die uiteraard niet mag ontbreken.
Op de valreep is de fusiecommissie in contact gekomen met iemand die het leuk vind om fantasy football shirts te ontwerpen. Hij heeft op basis van de door ons opgegeven kleurencombinaties een paar voorstellen gemaakt met tenues. Dit geeft een meer realistische voorstelling van hoe de kleuren kunnen uitwerken.
Zo zijn er dus enkele voorstellen qua tenue voorstellingen met daarbij wat logo's. Heel belangrijk om te melden: wie kiest, kiest voor de kleuren. Dus niet voor een bepaald tenue of logo. Die zijn alleen ter ondersteuning, om te zorgen dat iedereen een betere voorstelling krijgt van wat er straks mogelijk is.
Op de website www.fusieclubdinxperlo.nl kan iedereen vanaf maandag 8 oktober zijn stem uitbrengen.

Meer berichten