Er een potje van maken helemaal volgeboekt

AALTEN - De tweede editie van 'Er een potje van maken' dat in november, december, januari en februari plaatsvindt, is compleet volgeboekt. Alle 66 aangemelde senioren kunnen straks genieten van een driegangendiner en gezellig met leeftijdsgenoten kletsen over van alles en nog wat.

De senioren zijn aangemeld door familieleden, buren, organisaties maar hebben soms ook zichzelf aangemeld. De avonden zijn geheel gratis en zijn mogelijk gemaakt door bijdragen vanuit restaurantbezoekers die een donatie doen in het bekende potje bij de kassa. Ook het vervoer is gratis geregeld via een pool met vrijwillige chauffeurs. Gelukkig kan de organisatie deze editie extra leunen op financiële ondersteuning vanuit atletiekvereniging AVA "70 en huurdersvereniging "t Walfort Aalten.
De deelnemende restaurants die de avonden tegen onkosten aanbieden, zijn Stegers, Herbergh d'Olde Marckt en Enjoy Aalten en 't Dorpshuus IJzerlo. De organisatie ligt in handen van Figulus Welzijn, Zorgcombinatie Marga Klompe en Talentverbinder Richard Jongetjes. Mits financieel mogelijk is er volgend jaar een derde editie van het dinerprogramma. Meer info via Richard Jongetjes (talentverbinder); Richard@talentverbinder.nl

Meer berichten