PP Dinxperlo praat over Centrumplan

DINXPERLO - De Progressieve Partij van Dinxperlo bouwt gestaag verder aan een rapport over het centrum van Dinxperlo. Een concept van het plan wordt op dinsdagavond 15 november besproken in het Kulturhus in Dinxperlo.

Tijdens deze bijeenkomst geeft de PP een terugkoppeling van de ideeën die op 15 augustus tijdens de terrasavond over het centrum van Dinxperlo zijn aangedragen. Het concept-rapport is opgesteld op basis van deze ideeën en daarna gevoerde gesprekken. Het is de bedoeling dat het definitieve rapport het begin is van een brede visie op het centrum van Dinxperlo.
Het concept-rapport wordt ongeveer een week voor de vergaderdag per e-mail rondgestuurd aan de deelnemers die op 15 augustus hun gegevens hebben achtergelaten. Wie dat niet heeft gedaan en alsnog het rapport wil ontvangen, kan dat melden in een mail naar fractie@progressieve-partij.nl. De PP biedt het definitieve rapport tijdens de gemeenteraadsvergadering van december aan aan de gemeenteraad en het college.
Tijdens de avond in het Kulturhus Dinxperlo (café Maurits Prinsstraat 6/ Terborgseweg 3) wil de PP samen met de belangstellenden een aantal stellingen doornemen, die op het rapport zijn gebaseerd. De avond is ook bedoeld om eventuele aanvullingen door te geven. Dit mag ook per mail tot 23 november. Koffie en thee zijn gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. De avond begint om 20 uur.

Meer berichten