Theo Janssen en Tamara Elburg tonen de symbolische cheque die zij ontvingen van de Rabobank. Foto: Frank Vinkenvleugel
Theo Janssen en Tamara Elburg tonen de symbolische cheque die zij ontvingen van de Rabobank. Foto: Frank Vinkenvleugel (Foto: )

Rabobank Graafschap steunt Kulturhus

DINXPERLO - Afgelopen week ontvingen drie stichtingen een cheque van 310 euro. De cheque werd officieel overhandigd door medewerkers van Rabobank Graafschap. Het totaalbedrag werd in de periode van mei tot en met november bij elkaar gespaard tijdens het meten van de klanttevredenheid. Het resultaat: een mooie donatie aan drie doelen, te weten Spindo Doetinchem, Kulturhus Dinxperlo en Moeder Teresa Stichting Ulft.

Rabobank Graafschap is continu bezig om haar dienstverlening te verbeteren. De mening van de klanten vindt zij hierbij heel erg belangrijk. Na het klantcontact wordt per mail een enquêteformulier verstuurd waarmee de klanttevredenheid wordt gemeten.
Van 1 mei tot en met 1 november werd extra aandacht besteed aan deze enquêtes door er drie goede doelen aan te koppelen, waaronder dus Kulturhus Dinxperlo. Voor iedere ingevulde enquête doneerde Rabobank Graafschap één euro. Dit leverde de goede doelen elk een mooi totaalbedrag op van 310 euro.

Meer berichten