Kortingsbonnenactie Ajax B

Kortingsbonnen-actie Ajax B

BREEDENBROEK - Net als voorgaande jaren organiseert Ajax Breedenbroek ook dit jaar weer de inmiddels bekende kortingsbonnenactie die is gekoppeld aan een verloting met geldprijzen.

Door de aankoop van loten steunt men niet alleen Ajax B, maar krijgt men ook de mogelijkheid te profiteren van de ruim vijftig aanbiedingen van lokale ondernemers. Deze aanbiedingen vertegenwoordigen gezamenlijk een waarde van zo'n 200 euro. Kopers van een lot, dat 10 euro kost, kunnen hun bijdrage dus snel en ruimschoots terugverdienen. Bovendien maakt de koper van een lot kans op een geldprijs van 50, 100 of 250 euro.

Op zaterdag 12 januari vindt de verkoop van de loten huis-aan-huis plaats door jeugdleden van Ajax B in Dinxperlo, De Heurne, Voorst en Breedenbroek. De opbrengst van de actie komt onder meer ten goede aan de jeugdafdeling van Ajax B en het onderhoud aan het sportcomplex.

Ajax B dankt alle deelnemende ondernemers zonder wie deze actie niet mogelijk zou zijn. De club hoopt uiteraard op een succesvolle verkoop van de kortingsbonnen annex loten.

Meer berichten