Voorleesdagen met kindervoorstelling

AALTEN - De muzikale voorstelling 'Mag ik naar huis', gespeeld door Andrea Diersen Theaterwerk komt naar alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort. Dat gebeurt van 23 januari t/m 2 februari ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen.

Voorlezen is een feestje en belangrijk voor de taalontwikkeling bij jonge kinderen. De Nationale Voorleesdagen spelen hierop in door onder meer jaarlijks de PrentenboekenTopTien samen te stellen. Tot Prentenboek van het Jaar 2019 is verkozen ‘Een huis voor Harry van Leo Timmers’: Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?
Andrea Diersens voorstelling ‘Mag ik naar Huis’ is op dit prentenboek geïnspireerd. Alle kinderen van 1-6 jaar met hun (groot)ouders zijn op vrijdag 25 januari om 10.30 uur welkom in de Bibliotheek Dinxperlo en op vrijdagmiddag 1 februari om 15.00 uur in de Bibliotheek Aalten.
Toegang is gratis. Kinderen die lid worden tijdens de Nationale Voorleesdagen ontvangen een cadeautje: het vingerpoppetje van Harry.

Meer berichten