Enge Buren bij Klein Theater Dinxperlo

Enge Buren, goed voor een mooi voorstelling met muzikaal cabaret. Foto: Wim Lanser
Enge Buren, goed voor een mooi voorstelling met muzikaal cabaret. Foto: Wim Lanser (Foto: )

DINXPERLO -Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De voorstelling Vreemde Vogels is te zien in Klein Theater Dinxperlo op zaterdag 9 februari vanaf 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.kleintheaterdinxperlo.nl.

De drie heren van Enge Buren hebben alle grappen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de drie goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier en met een karrenvracht aan muziekinstrumenten (meer dan 40), krijgt het publiek een ontspannende en hilarische avond, een feest der herkenning.

Vreemde Vogels
Vreemde Vogels is de zevende show van Enge Buren, vol muziek, humor en cabaret. Het is een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven. De toeschouwers zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Meer berichten