Psalm 150 in actie. Foto: PR
Psalm 150 in actie. Foto: PR (Foto: )

Voorjaarsconcert Fanfare Psalm 150 Dinxperlo

DINXPERLO - Zaterdag 16 februari geven het B- en A-orkest van Psalm 150 samen een concert. Voor het B-orkest is dit een try-out voordat zij op concours gaan. Het A-orkest zal makkelijk in het gehoor liggende muziek spelen. Samen zullen de twee orkesten voor een prachtige avond zorgen. Het concert begint om 19.30 uur in Sportcentrum Het Blauwe Meer. De entree is tien euro. Donateurs van Psalm 150 ontvangen vijf euro korting. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

B-orkest
Het B-orkest zal 16 maart op concours gaan in Zutphen. Onder leiding van Gido van Schijndel zullen de jonge muzikanten hun beste beentje voor gaan zetten om samen fijn muziek te maken en een mooi resultaat te behalen. Best spannend, want voor een heel aantal leden zal dit de eerste keer zijn dat ze op concours gaan. Op 16 februari kunt u voor het eerst het concoursprogramma beluisteren.

A-orkest
Het A-orkest heeft voor dit concert een makkelijk in het gehoor liggend programma uitgezocht. Zo spelen ze de Nederlandse Medley in een arrangement van J. Staps, waarin verrassende nummers van Nederlandse bodem voorbij komen. Daarnaast spelen ze onder andere Sång Til Norden (L. Violet) en Sweet Sunset (J. de Haan); een solowerk voor bugel en fanfareorkest.

Donateurs
Donateurs van Psalm 150 ontvangen vijf euro korting op de entreeprijs op vertoon van hun donateurskaart. De donateurskaarten kunnen de komende weken in de brievenbus worden verwacht. Daarnaast hebben leden van de Club van 100 gratis toegang voor twee personen. Wie donateur of lid van de Club van 100 wil worden, vindt de informatie daarover op de website.


www.psalm150.nl

Meer berichten