Straatschiettoernooi bij St. Hubertus Breedenbroek

BREEDENBROEK - Op woensdag 13 en donderdag 14 maart houdt schietvereniging St. Hubertus het jaarlijkse straatschiettoernooi. Aan dit toernooi mogen alle inwoners van de gemeente Aalten en Oude IJsselstreek deelnemen.

Er kan worden geschoten in teamverband en/of of in een persoonlijke klasse. De teams, van vier personen, kunnen bestaan uit straat-, bedrijfs-, vrienden- of familieteams. Kosten zijn tien euro per team. Wie alleen meedoet aan de persoonlijke competitie, betaalt 2,50 euro per persoon. Jeugdteams, met deelnemers in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar, mogen gratis deelnemen. Wie alleen meedoet aan de persoonlijke competitie, betaalt 2,50 euro per persoon. 

Naast het schieten van de wedstrijdkaarten zijn er ook nog diverse attractiebanen, en een verloting maakt alles compleet. De wedstrijden zijn bij café-restaurant Koenders, Terborgseweg 61 in Breedenbroek.

Voor meer info en de inschrijfformulieren en reglementen kan men terecht op de website of mailen naar info@sinthubertusbreedenbroek.nl.

www.sinthubertusbreedenbroek.nl

Meer berichten