Alle hulp is welkom, om te zorgen dat ook mensen die het moeilijk hebben, vrolijk Pasen kunnen vieren. Foto: PR
Alle hulp is welkom, om te zorgen dat ook mensen die het moeilijk hebben, vrolijk Pasen kunnen vieren. Foto: PR (Foto: )

Estinea vraagt hulp bij project Paaspakket

Estinea vraagt hulp bij project Paaspakket

DINXPERLO - Estinea en de bibliotheek Dinxperlo zijn begonnen aan een uniek project: het Paaspakket. Om mensen in een moeilijke situatie een steuntje in de rug te geven, willen de cliënten van de dagbesteding van Estinea levensmiddelen inzamelen en deze aanbieden aan de Voedselbank.

In de periode van 6 maart tot en met 12 april kunnen bij de Bibliotheek Dinxperlo houdbare artikelen worden ingeleverd. Geschikt daarvoor zijn bijvoorbeeld koffie, thee, suiker, kaas, broodbeleg, soep, blikgroenten, blikfruit, paaseitjes, kaarsen, theelichtjes, badhanddoeken en toiletartikelen. Estinea gaat hiermee vervolgens aan de slag en zorgt dat ze op de juiste plek terechtkomen.
Na de carnaval gaat de vastentijd in. Een periode van veertig dagen van bezinning die uitnodigt om stil te staan bij de mensen die het minder goed hebben. De groep die zelf ondersteuning krijgt van Estinea vindt dat mensen in nood in deze tijd wel wat extra’s kunnen gebruiken.

Meer berichten