Foto:

Nieuw logo FC Dinxperlo is gekozen

DINXPERLO - Het nieuwe logo van FC Dinxperlo is gekozen! Bij de vorige stemmingen van de clubkleuren en de clubnaam was de uitslag vanaf het begin al redelijk duidelijk; nu echter was het wat spannender. Er kon gekozen worden uit drie logo's die in een voorverkiezing de voorkeur hadden gekregen. Het was meteen al wel duidelijk dat de strijd tussen logo 1 en 3 zou gaan. Met 48% van de stemmen is het logo 1 geworden.

De fusieclub heeft nu een clubnaam, eigen clubkleuren en een clublogo. Alleen nog geen tenue. Een kledingcommissie heeft een viertal tenuevoorstellen laten maken die op vrijdag 5 april worden geshowd. Op deze gezellige, informele bijeenkomst, met een drankje en muziek, is iedereen welkom. "Ouders, jeugdleden, vrijwilligers. Iedereen is welkom op deze gezellige avond, die eigenlijk de allereerste FC Dinxperlo-activiteit is! Alle aanwezige leden van 16 jaar en ouder krijgen een stemkaart, waarmee ze hun voorkeur kunnen uitspreken voor één van de tenues. Zodra aan het einde van de avond de stemmen zijn geteld, zullen we weten in welk tenue FC Dinxperlo zal voetballen", vertelt Maarten Zwienink van de fusiecommissie.
Omdat de hele vereniging in het nieuw wordt gestoken zullen nagenoeg alle kledingstukken die worden verstrekt ook worden getoond. Trainingspakken, presentatietenues, tassen, jassen enzovoorts.
De avond op vrijdag 5 april begint om 20:00 uur met een korte update over de stand van zaken van de privatisering, het kunstgras en welke keuzes hierin gemaakt zijn en de tekeningen van het nieuwe complex, maar bovenal een gezellige verenigingsavond. Kortom: een avond die iedereen die bij FC Dinxperlo betrokken is, niet mag missen.

Meer berichten