Foto:

Brons voor Represta-team

DINXPERLO - Met een bronzen medaille kwamen de turnsters van gymnastiekvereniging Represta uit Dinxperlo terug van de laatste plaatsingswedstrijd acrobatiek, op zaterdag 16 maart in Zwolle. Die werd veroverd door Michaela Schilling, Leonne Geven en Isa Zwienink.

Twee Represta-koppels waren naar Zwolle afgereisd om hun oefening op de vloer aan de jury te laten zien. Michaela Schilling, Leonne Geven en Isa Zwienink waren in de ochtend aan de beurt in de categorie D-niveau junioren. Na hun succesvolle eerste plaatsingswedstrijd lieten zij ook dit keer een strakke oefening zien met een mooi resultaat. Hun derde plaats was in ieder geval goed voor plaatsing voor het Oost Nederlands Kampioenschap, op 23 maart in Wijchen.
In de middag kwamen in de categorie D-niveau bij de senioren Emma Holler, Sanne te Grotenhuis en Demi Mellendijk in actie. Ook zij lieten een strakke en goede oefening zien. Het koppel behaalde met een puntentotaal van 21,950 een mooie zesde plek. Voor hen blijft het nog even spannend of ze zich hebben geplaatst voor het Oost Nederlandse Kampioenschap.

Meer berichten