Informatiebijeenkomst leeskring filosofie

REGIO - April is de maand van de filosofie. De Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseert daarom een informatiebijeenkomst over het oprichten van een leesgroep filosofie op dinsdagochtend 23 april in de Bibliotheek Varsseveld.

Wie interesse heeft in filosofie en andere geïnteresseerden in dit onderwerp wil ontmoeten, kan er terecht. José Richter, ambassadeur bij Senia, zal bezoekers deze ochtend laten kennismaken met het idee van een leesgroep filosofie. Leesgroepen verdiepen zich aan de hand van boeken in filosofie, filosofen en schrijvers en houden hierover inspirerende gesprekken. Senia brengt mensen met eenzelfde interesse bij elkaar en levert discussiemateriaal.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor meer informatie hierover op dinsdag 23 april in de Bibliotheek Varsseveld van 10.00 tot circa 12.00 uur. Deelname is gratis geheel vrijblijvend. Bij voldoende belangstelling wordt er een leesgroep opgericht. Inschrijven is niet verplicht maar wel gewenst en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Meer berichten