Paasloop. Foto: PR
Paasloop. Foto: PR (Foto: )

Vijfde Paasrun voor ieder1anders

DE HEURNE - Het is al een traditie: de Paasloop. Op tweede paasdag samen hardlopen of wandelen. Net als vorig jaar wordt in de ochtend een Paasrun annex Paaswandeling gehouden door ieder1anders.. Lekker hardlopen in een groep, of op eigen houtje wandelen in de mooie omgeving van De Heurne.

Er wordt gelopen in drie hardloopgroepen, die 5, 10 of 15 km afleggen.Deelnemers kunnen tijdens het rennen nog besluiten hoe ver ze willen rennen. Iedere groep heeft een 'leider', die zorgt dat iedereen op zijn eigen tempo de route kan doen. Degene die wat sneller kan, loopt vooruit en komt weer terug naar de groep. Zo is én blijft het voor iedereen leuk.
Voor de wandelaars is er een mooie en gevarieerde route van rond de 8 km uitgezet.

Om 10.00 uur is de gezamenlijke start van de hardlopers bij de Bunker, Apenhorsterweg 4a te De Heurne; de wandelaars vertrekken van het zelfde adres op eigen gelegenheid. Deelname kost vier euro per persoon inclusief kopje koffie/thee en iets lekkers. Kinderen tot en met 12 jaar gratis. Aanmelden: voor 21 april per mail: ieder1anders@gmail.com onder vermelding van naam, aantal personen en de activiteit.

Meer berichten