Programma Koningsdag op Sinderen

SINDEREN - Alle activiteiten rond Koningsdag op Sinderen zijn of starten bij het Buurtschapshuis.

Koningsdag start met een vrijmarkt voor jong en oud. Ontvangst van de deelnemers is vanaf 10.30 uur. De vrijmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 12.15 uur. Voor de kleinsten zal er een springkussen aanwezig zijn. Aansluitend krijgen de deelnemende kinderen wat te eten. Wie wil meedoen, kan zich aanmelden via oranjeverenigingseno@gmail.com onder vermelding van vrijmarkt.

'Het geluid van Sinderen' (het welbekende spel van Q-music) komt ook dit jaar weer naar Sinderen. Tijdens Koningsdag zal het geluid te beluisteren zijn en kan men een gokje wagen.
Vanaf 13.30 uur zal Mathie Bakermans van Sikuku uit Aalten een djembe workshop geven voor de kinderen. De kinderen zullen gezellig met elkaar muziek gaan maken, samenwerken en genieten van mooie ritmes en klanken.
Vanaf 13.30 uur kan er ook worden ingeschreven voor en gestart met de fietstocht. Deelname aan de fietstocht kost 3,50 euro per persoon. Inschrijven en vertrekken kan tot 14 uur.
Vanaf 16.15 uur kunnen alle helden, jong en oud, hun talenten tonen op het podium voor het Sinderens publiek bij Sinderen's got talent. Wie dit aandurft, kan zich aanmelden via oranjeverenigingseno@gmail.com (onder vermeldeing van SGT en vermelding van de act). Maximale duur van een optredens is circa 5 minuten (graag de muziek op usb of per mail uiterlijk drie dagen van tevoren aanleveren). Er zijn dit jaar drie categorieën; dans tot en met 12 jaar, zang tot en met 12 jaar en een categorie voor 12+ (volwassenen). In de pauze worden de winnaars van de ballonnenwedstrijd en de winnaars van de fietstocht bekend gemaakt.
Het Buurtschapshuis blijft na Sinderen's got talent geopend, om elkaar te ontmoeten en bij Bulsink te genieten van een hapje en een drankje al luisterend naar livemuziek van de band Onwies!

Meer berichten