Gezelschap Tweeduuster. Foto: PR
Gezelschap Tweeduuster. Foto: PR

Bijzondere voorstellingen in Streektheater Aalten

AALTEN - Het programma van Streektheater Aalten wordt, zoals altijd, gekenmerkt door een flinke dosis streekcultuur aangevuld met Nederlandse accenten. En wat zeker zo belangrijk is: een lage abonnementsprijs. Alle tien voorstellingen kan men bezoeken voor een elf euro per voorstelling.

Zo komt toneelvereniging ’t Buurtschap met een vrolijke toneelvoorstelling Nacht Oelen; en Lieve Liedjes en gedichten van Toon Hermans gebracht door zijn zoon Maurice & Friends. Ook weer present is Helligen Hendrik, zwartgalliger en chagrijniger dan ooit met 'Old Zeer' en Jan Riesewijk met 'Leedjes en vertellingen' in 'In of uut de Tied. Muziek komt ook van Mirage, een Fleetwood Mac tribute, een tribute aan Dolly Parton en Emmylou Harris, en een voorstelling met Alex Roeka, getiteld Rauwe Genade. Verder nog The Bentleys met muziek uit de fifties en sixties en cabaratier Marc van de Veerdonk met zijn voorstelling 'Geen Viking'. Het seizoen wordt afgesloten met een prachtig toneelstuk over oorlog en vrede van ’t Buurtschap uit Sinderen.

Een abonnement is niet op naam, maar levert echte kaarten op voor alle voorstellingen, waardoor het eenvoudig mogelijk is om kaarten voor één of meer voorstellingen cadeau te geven. Het is ook mogelijk om met een groep de voorstellingen te bezoeken; dat scheelt al gauw tien procent op de toegangsprijs. Er is ook een arrangement mogelijk met iets te eten en te drinken voor of na de voorstelling of in de pauze.

Kaarten kopen kan via www.streektheateraalten.nl of bij de voorverkoopadressen: boekhandel Messink en Prinsen of boekhandel Meneer Kees.

Meer berichten