Naschoolse activiteiten in Dinxperlo

DINXPERLO - Alle basisscholen organiseren samen met Figulus Welzijn leuke naschoolse activiteiten, waarbij ze ook nauw samenwerken met instellingen en verenigingen die leuke dingen te bieden hebben voor kinderen. Er is steeds een periode van 3 weken met activiteiten gevolgd door een pauze van drie weken. Sommige activiteiten zijn eenmalig, andere komen vaker voor. De activiteiten beginnen om 15.30 uur en duren tot 16.30 uur en starten op
de aangegeven locatie.

Om mee te doen met de naschoolse activiteiten is een strippenkaart nodig. Deze strippenkaart kost zes euro en heeft zes strippen. Per activiteit is één strip nodig. De strippenkaart is onbeperkt geldig. De strippenkaart is te koop bij de balie van Figulus Welzijn, Kulturhus Dinxperlo, Terborgseweg 3 in Dinxperlo of bij de basisscholen.

Wie mee wil doen aan een activiteit, kan zich aanmelden bij de basisschool of bij Figulus Welzijn.
Het is het handigst om meteen bij aanschaf van de strippenkaart aan te geven aan welke activiteiten een kind wil meedoen. Per activiteit is er plaats voor 50 kinderen. Deelnemers moeten hun strippenkaart meenemen naar de activiteit. Dit is het deelnamebewijs en de strip wordt meteen afgetekend op de kaart. Wie na aanmelding toch verhinderd is, wordt verzocht dat even door te geven, zodat de vrijgekomen plek kan worden ingenomen door een ander kind.
Het programma van activiteiten is te vinden op de website van Figulus Welzijn en op de sites van de scholen.

Op dinsdag 14 mei staat 'De jongens tegen de meisjes'(sport op het programma en op woensdag 15 mei een tekenwedstrijd.

Meer informatie: Steffan Rexwinkel, tel. 06-146 066 60 / 0315- 65 52 82 of s.rexwinkel@figulus-welzijn.nl.


www.figulus-welzijn.nl

Meer berichten