Goede resultaten Ons Huis

DINXPERLO - Biljartvereniging Ons Huis 1 en Ons Huis 5 sluiten het seizoen prima af met een derde respectievelijk tweede plaats in de Gewestelijke Voorrondes.

Ons Huis 1 met als spelers Christiaan te Beest, Eddy Jansen, Ronny Geven en Wilfried Ebbers verloor in Hengelo O beide wedstrijden tegen de uiteindelijke winnaar Buitenmolen uit Zevenaar en tegen de nr. 2 Nova ´88 uit Overdinkel. Alleen Eddy Jansen en Ronny Geven wonnen een partij. De overige vier partijen gingen helaas verloren. Uiteindelijk belandde Ons Huis 1 op de derde plaats.

Ons Huis 5 presteerde beter. Het team bestaande uit Frans Rengelink, Jan Kingma en Han Rutgers won in Zutphen van de Tulp uit Deventer, maar verloor van Concordia Hengelo G. Frans Rengelink won beide partijen, Jan Kingma en Han Rutgers wonnen elk een partij. Twee partijen gingen verloren, Concordia verloor slechts een partij en won het toernooi. Het toernooiresultaat voor Ons Huis 5 is een tweede plaats.

De winnaars Buitenmolen en Concordia spelen op 25 mei de Gewestelijk Finales en de winnaars daarvan in het weekend van 22 en 23 juni de Landsfinales in Nieuwegein.

Zowel Ons Huis 1 als Ons Huis 5 kunnen terugkijken op een succesvol seizoen met prima prestaties in het vervolg tijdens de Gewestelijke Toernooien.

Meer berichten