Foto: Alouis Geven
Foto: Alouis Geven (Foto: )

Breedenbroek viert kermis

BREEDENBROEK - Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei vindt de jaarlijkse Breedenbroekse kermis plaats, georganiseerd door het Gilde St. Paulus. Voor jong en oud is er een gevarieerd programma samengesteld.

Op vrijdag 24 mei zal om 8.45 uur het Gilde onder muzikale begeleiding van Harmonie St. Antonius vanaf CR Koenders naar school lopen waar de kinderen worden opgehaald voor de kinderspelen op het voetbalveld. Voor de iets ouderen is er een schietbaan waar ze hun schietkunsten kunnen vertonen. Om 9.45 uur begint het fladderschieten voor de leden om de titel van fladderkoning 2019. Vanaf 15.00 uur is er een mooie fietstocht uitgezet van zo'n 35 km speciaal voor de oudere jeugd maar ook niet-leden nodigen wij hier van harte voor uit, vertrek is vanaf zaal Koenders.
's Avonds vanaf negen uur begint de jeugdavond (entree vanaf 12 jaar) met muzikale begeleiding van de Brabantse feestband One Shot; met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor iedereen wat wils voorbij. Een show van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effects.
Zaterdag om 06.00 uur begint de reveille in de dorpskern, na het ontbijt vertrekt men om 9.45 uur naar het schietterrein waar jong en oud zich zal opmaken voor het vogelschieten en vogelknuppelen.
Na het vogelschieten zal het middagprogramma zich voortzetten op het kermisterrein in het dorp.
Zaterdagavond speelt Cabrio. Deze welbekende feestband zorgt altijd voor een daverend feest met de combinatie van recente top 40 nummers, Hollandse dijenkletsers, opzwepende medleys, jouw favoriete rocksong of de echte kermiskneiters.

Op zondagmorgen 10.00 uur is er een heilige mis voor leden en overleden leden van het Gilde St. Paulus waarna een vaandelhulde met muzikale begeleiding van Harmonie St. Antonius bij de pastorie zal worden aangeboden voor de koning, koningin, fladderkoning en jeugdkoningen.
Vanaf 12.00 uur begint het frühschoppen met medewerking van onze buren uit Dinxperlo, de Götekapel, die vanaf 16.00 uur zal worden afgelost door DJ Jari die de kermis in het café muzikaal zal afsluiten.

Meer berichten