SVD Mannen 2. Foto: PR
SVD Mannen 2. Foto: PR (Foto: )

Twee kampioenen bij SVD

DINXPERLO - SVD Vrouwen 1 hebben het gehele seizoen bovenaan gestaan in de vijfde klasse en werden kampioen door een 1-8 overwinning op het combiteam van MEC/Bredevoort. Ook in de duels met de enige concurrent Ulftse Boys/SVGG was Dinxperlo de bovenliggende partij met een gelijkspel en een zege. Een meer dan verdiende titel in het laatste jaar van het bestaan van SV Dinxperlo en dertig jaar na het behalen van het vorige kampioenschap. Een kroon op het werk voor de pioniers van het damesvoetbal bij SV Dinxperlo Bennie Neijenkamp en Claudia Thesing.

Heren 2 behaalde na de titel van vorig jaar in de vierde klasse nu ook het kampioenschap in de derde klasse. Na een aarzelende start kwam het team van Berry van Dillen kort voor de winterstop op kop. Een spannende race volgde met de concurrenten Reünie, Viod en Vorden waarbij Dinxperlo aan het langste eind trok. In het laatste duel werd met 3-0 gewonnen van Reünie dankzij drie treffers van Sven Feukkink.

Na afloop van de wedstrijden vierden beide teams gezamenlijk het kampioensfeest. Het bleef die zondag nog lang onrustig op sportpark 't Welink.

Meer berichten