De route van juli gaat in de richting van Aalten en Corle bij Winterswijk. Foto: B. Bruggink
De route van juli gaat in de richting van Aalten en Corle bij Winterswijk. Foto: B. Bruggink (Foto: )

Fietsroute van de maand juli

DINXPERLO - VVV Dinxperlo heeft de 'Fietsroute van de maand'. Elke maand van juni tot en met september is er een nieuwe fietsroute. De lengte van de route varieert tussen de 35 en 55 km. Bij elke route zitten kortingsbonnen van diverse bedrijven. Iedere maand van andere bedrijven. De bonnen zijn alleen geldig in de desbetreffende maand. De fietsers zijn vrij om te kiezen wanneer ze gaan fietsen.

De route van juli heeft twee afstanden: 38 en 53 km, gaat langs Aalten richting Corle over mooie paadjes. De lange route komt langs het 'Lindenarboretum' in Corle en langs de Slingeplas. Via Lintelo en De Heurne komen de fietsers weer terug in Dinxperlo.
De bedrijven die deze maand meedoen zijn: De Twee Bruggen in Winterswijk, Het Noorden in Aalten en Bonebo in Dinxperlo. De route kost vier euro met hierbij kortingsbonnen voor twee personen en is vanaf 28 juni te koop tijdens de kantooruren bij het VVV kantoor, De Makt 4, Dinxperlo. De fietsroute van de maand juni is tot 29 juni ook nog te koop. Informatie: tel. 0315-642050.


www.vvvdinxperlo.nl

Meer berichten