De jeugdige slagwerkers lieten zich van hun allerbeste kant zien. Foto: Frank Vinkenvleugel
De jeugdige slagwerkers lieten zich van hun allerbeste kant zien. Foto: Frank Vinkenvleugel (Foto: )

Volle tribune voor Beatrix Zomeravond concert

DINXPERLO - Vanwege dreigende luchten en de wat minder zomerse temperaturen, werd het jaarlijkse Beatrix zomeravondconcert naar binnen gehaald. Door slim gebruik te maken van het podium in het Kulturhus, konden de vele bezoekers vanaf de geïmproviseerde tribune ook eens 'uit de hoogte neerkijken' op de muzikale verrichtingen. De zaalvloer werd vrijwel volledig in beslag genomen door de vele slagwerkinstrumenten en het orkest. Dit keer geen aparte optredens van de diverse muzikanten in opleiding, want vanavond konden de door Gerard Huls opgeleide blazers al veel nummers volledig meespelen in het A-orkest onder leiding van Jos Kok.

Het programma werd afgewisseld met optredens van de jeugdslagwerkers onder leiding van Jorine Bruggink. In steeds variërende samenstelling en met soms al theatrale flair, werd door deze enthousiaste groep een stevig visitekaartje afgegeven waarvan het publiek, waarin veel trotse ouders, broertjes en zusjes, hoorbaar zat te genieten!
Een fijne, gezellige afsluiting van een muzikaal seizoen. Tijd om even op te laden voor de vele jubileum activiteiten volgend seizoen.

Meer berichten