SABA lanceert nieuwe website

DINXPERLO - SABA adhesives and sealants, producent van hoogwaardige, technisch vooruitstrevende lijmen en kitten, lanceert vandaag haar nieuwe website: www.saba-adhesives.com. "SABA groeit in alle opzichten: in innovaties, medewerkers, omzet én online. Bezoekers van de website zien vandaag direct het resultaat. De website is vooral gericht op de slimme oplossingen van SABA, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen", aldus de directie.

Door SABA's eigen online visie én de sterke band met hun klanten en stakeholders kregen ze regelmatig feedback over hun website.
Zo werd aanbevolen om de toegevoegde waarde beter uit te lichten, te laten zien dat ze écht enorm veel kennis hebben van lijmen en kitten en meer gebruik te maken van video. Omdat SABA de ervaring van de websitebezoekers wil blijven verbeteren, zijn ze aan de slag gegaan met deze opmerkingen.

De nieuwe SABA website gaat terug naar de basis: 'a strong bond'. Dat is niet zomaar een slogan. Het tekent de onderscheidende missie, het DNA van het bedrijf. Het draait bij SABA om kennis delen, innoveren en samenwerken met klanten. Ewa Frankowska-Srama, Sales Director Europe, Middle-East & Africa verwoordt het zo: "A strong bond zegt veel over onze producten. Die moeten hun werk perfect doen. Het vertelt nog meer hoe wij intern, als hecht team samenwerken door onze kennis en kunde te bundelen. Maar het staat vooral voor de duurzame relaties, het partnership met onze klanten. Zij vormen ons bestaansrecht."
Wie benieuwd is wat 'a strong bond' in de praktijk betekent, kan kijken op de nieuwe SABA-website; daar vertellen klanten hun verhaal.

Door kennis en innovatiekracht trekken SABA en de klant samen op. Er was veel vraag naar een plek waar deze krachten gebundeld kunnen worden. Zo is uiteindelijk het Kenniscentrum ontstaan; een online bibliotheek vol nuttige informatie om de klant verder te helpen. Het kenniscentrum zal zich in de toekomst verder uitbreiden met leerzame en praktische informatie over alle aspecten van lijm en kit, trends en de ontwikkelingen in de markt.

Naast de nieuwe en verbeterde inhoud is ook het design van de website veranderd. Video- en beeldmateriaal spelen een grote rol en zorgen voor meer beleving. Nieuw op de website is een uitgebreide productmodule, waarin bezoekers in één oogopslag, door middel van productfilters, het actuele productportfolio kunnen bekijken.


www.saba-adhesives.com

Meer berichten