De geweldige cast van de musical van De Wegwijzer. Foto: Frank Vinkenvleugel
De geweldige cast van de musical van De Wegwijzer. Foto: Frank Vinkenvleugel (Foto: )

Zingend de vakantie in op De Wegwijzer

DINXPERLO - Op maandagavond 15 juli voerden de kinderen van groep 7 en 8 van obs De Wegwijzer de musical 'Niet te filmen'! op.

Bioscoop Appelstroop gaat bijna failliet. De redding moet een filmfestival worden, zelfs met eigen filmprijzen: 'de Gouden Appels'. Gelukkig krijgen ze veel publiciteit. Een beroemde regisseur, Stefan Speeldal, wil zijn nieuwste film bij hen in première laten gaan en bekende gasten zullen aanwezig zijn zoals Franka Vonk, Jane Blond maar ook de bekende acteur Fred Pit (ten minste, dat denkt men). Alles lijkt goed te gaan tot dat blijkt dat de filmrol nog in de Tisnie Filmstudio's ligt.

De leerlingen hebben fantastisch gespeeld.

De basisschool wordt voor groep 8 afgesloten op dinsdag 16 juli met de traditionele Vossenjacht, waarbij ook oud-leerlingen het leuk vinden een rol te spelen.
Nieuw dit jaar is de high-tea, die de kinderen van groep 8 organiseren voor elkaar, hun ouders en alle leerkrachten. Dit initiatief kenmerkt de sfeer op school, een mooi gebaar om samen een periode af te sluiten. Obs De Wegwijzer wenst alle kinderen van groep 8 heel veel plezier en succes op het voortgezet onderwijs.

Meer berichten