Mantelzorgcafé in Dinxperlo

DINXPERLO - Het maandelijkse Mantelzorgcafé in Dinxperlo is op donderdag 22 augustus. Ditmaal kunnen mantelzorgers elkaar tussen 14 en 15.30 uur ontmoeten in Restaurant ’t Welink (Aaltenseweg 73).

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.
De mantelzorgconsulent is gastvrouw en ontvangt de belangstellenden met een gratis kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend is de mantelzorgconsulent beschikbaar voor vragen.
Opgave voor deze bijeenkomst is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Informatie over deze bijeenkomsten via tel. 0544-820000, e-mail info@vithulpbijmantelzorg.nl en op onderstaande website.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Meer berichten